Jasper Oostra


Naam: Jasper Oostra
Leeftijd: 22
Muzikale functie: Toetsenist en zang
Algemene beschrijving: In de eerste klas van het voortgezet onderwijs ontmoette ik de tweeling Robbin en Justin Buit. Naast dat we bij elkaar in de klas zaten hadden we nog iets gemeen met elkaar, namelijk dat we alle drie muziek maakten.

In de tweede klas van het Vechtdal College besloten we met z’n drieën het nummer Dani California van Red hot chili peppers in te studeren. We oefenden dit nummer na schooltijd bij Robbin en Justin thuis tot we door een leraar werden benaderd met de vraag een schoolband te willen starten.

We speelden 3 jaar lang in deze schoolband, waarin uiteindelijk ook Alwin zijn plek vond.

Na het eindexamen besloten we verder te gaan onder de naam “Eternal Trash”. We vonden een eigen oefenruimte en traden voor het eerst samen op met als hoogtepunt feestweek Lutten.

In 2011 besloten we de naam “Eternal Trash” te veranderen in “Settled Down”. In de jaren hierna zijn we erg gegroeid, wat ik zelf super vind om te zien. We zijn goed op elkaar ingespeeld en de naam van de band begint sterk te groeien in de regio.

Ik beleef erg veel plezier aan de band, het optreden, de gezellige sfeer met de band en het publiek, en hoop dit nog lang te mogen doen!