15 december 2015

Laatste optreden 2015

Geplaatst door admin

Reageren?

Het jaar 2015 is bijna voorbij, wat betekent dat ook ons laatste optreden van dit jaar in zicht is. Na het optreden van afgelopen vrijdag (de Baron, Dedemsvaart) maken we ons op voor ons aller laatste optreden van 2015, aanstaande vrijdag in Sibculo. We mogen het feest in café Boszicht aanstaande vrijdag 18 december afsluiten met Settled Down! Check voor meer info onze facebookpagina: www.facebook.nl/settleddownmusic!

Geef een reactie

Your email is never published nor shared. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>